Maak je voeten zomerproof

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De zomer komt eraan! En dat staat gelijk aan heerlijk warm weer, zon, zee en strand. Tijd dus om de voeten zomerklaar te maken!

Veel mensen durven geen slippers of sandalen aan te doen, omdat ze zich schamen voor hun ongelakte en soms ongeknipte teennagels. Dat is begrijpelijk. In de winter ziet toch niemand je voeten en dan sla je dit beautyritueel al snel over. Maar sommigen kampen ook met kalknagels. Daarbij is de nagel vaak verdikt, in sommige gevallen zelfs brokkelig, en vaak ook verkleurd. Dat is niet bepaald iets waar je graag mee pronkt.

 

Natuurlijke oplossing voor kalknagels

Omdat veel mensen kalknagels gênant vinden worden deze vaak niet (meteen) behandeld. Dit is jammer, want je kunt kalknagels goed bestrijden met een anti-kalknagelmiddel. Een voorbeeld hiervan is de 100% natuurlijke RopaNAIL kalknagelolie. Deze olie is gebaseerd op oregano-olie die gedestilleerd is uit eigen gekweekte oreganoplanten. Oregano-olie heeft ontzettend sterke antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen, maar is niet schadelijk voor de huid. Je kunt het veilig gebruiken, zowel op de korte als op de lange termijn. Bij hardnekkige kalknagels is dat wel zo prettig.

 

Zomerproof

Als jij deze zomer met een gerust hart weer je slippers en sandalen wilt dragen, dan is het zeker een aanrader om deze 100% natuurlijke kalknagelolie te gebruiken. Het eerste verschil is vaak al binnen een maand merkbaar. Dus nú is het ideale moment om te starten met een goede voetverzorging. Zo kun je deze zomer stralend en met verzorgde voeten voor de dag komen.

 

Meer info: www.ropanail.com