Hoge hakken zonder pijn

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Jaja, we weten het, we kunnen nog zulk verstandig schoenadvies geven, soms wil je gewoon paraderen en zwieren op hoge hakken.Op het terras, op een feestje, of gewoon, onder die ene spijkerbroek omdat je benen dan lekker lang lijken…

Ach ja, bij BeautyWeb snappen we dat heus wel. Maar wat als je dan toch pijn aan je voeten krijgt? Met name aan je hielen. Helemaal als het weer warmer wordt, willen je voeten nog wel eens wat opzetten en dan zitten die pumps nog minder prettig…en wat de oorzaak ook is, van blaren wordt niemand blij.

Gewone pleister?

Meestal plak je er dan een gewone pleister op, dan gaat het wel weer even. Nou ja, niet echt hè? Uiteindelijk wordt die plek op je hiel alleen maar groter en pijnlijker. Daarom ontwikkelden die schatten van Compeed Blarenpleister Hoge Hakken, speciaal ontwikkeld voor iedereen die zich niet door zo’n stomme blaar op de kop wil laten zitten.

Compeed Hoge Hakken blarenpleister

 

Over die pleisters

Wrijving en druk bij de hiel zijn de boosdoeners van blaarvorming, maar deze ergonomisch gevormde pleister zorgt onzichtbaar en discreet voor verlichting. Hydrocolloïde, een actieve gel in de pleister, pakt de pijn aan en helpt de wond sneller te genezen. Een kleine inkeping bij de achillespees zorgt ervoor dat-ie perfect blijft zitten, hoe hoog je hak ook is.

Compeed Blarenpleister Hoge Hakken vermindert de druk en laat je huid ademen, waardoor de wond kan genezen zonder littekenvorming. En ook niet onbelangrijk: geen pijn meer, zelfs als je doorloopt, danst of springt. Een blarenpleister gebruiken om een hoge hakken-blaar te voorkomen kan ook, plak ‘m dan voor je op pad gaat op je hiel en bescherm je voet in je mooiste peeptoes of stiletto’s.  

 Kopen?

De blarenpleisters van Compeed zijn te koop bij drogisterij en apotheek en in diverse webshops. 

En eh…hele avond gefeest op je hoge hakken? Dan heb je vast wel zin in een verfrissend voetenbad.