Ook zo gek van rode nagellak op je tenen? Wij wel! Rood is veruit de meest verkochte kleur in nagellak. En terecht! Met rode teennagels zie je er altijd netjes, maar ook vrolijk en vrouwelijk uit. Maar om het er vervolgens weer van af te krijgen...dat kan je tot waanzin drijven."/>

Gek op (en van) rode nagellak?

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Ook zo gek van rode nagellak op je tenen? Wij wel! Rood is veruit de meest verkochte kleur in nagellak. En terecht! Met rode teennagels zie je er altijd netjes, maar ook vrolijk en vrouwelijk uit. Maar om het er vervolgens weer van af te krijgen...dat kan je tot waanzin drijven.

En of het nou om gellac gaat of ‘gewone’ nagellak, bij het verwijderen is de kans groot dat er restjes rood pigment achterblijven in je nagelriemen. Niet zo chic. Laten wij daar nou laatst een geweldige tip voor hebben gehoord: nagelriemolie. Hoe simpel kan het zijn?

Pedicure en nail-art specialist Sija vertelt: “Als je rode lak verwijdert, geeft dat vaak een hardnekkige verkleuring van de nagelriemen. Smeer je de nagelriemen eerst in met cuticle oil, dan dringen de pigmenten uit de nagellak in de olie en niet in de huid. Is de nagelplaat schoon, dan verwijder je ook de cuticle oil en zien de tenen er weer fris uit.”

Kijk, daar kunnen we wat mee!

En nu we toch zo lekker bezig zijn met voetverzorging, last van een kapotte teennagel? Wie weet kan de pedicure je helpen.