Droge schoenen = warme voeten

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Vervelend hè? Dat je thuiskomt met van die verkleumde voetjes in je natte schoenen, brrrr… helemaal vervelend als je diezelfde schoenen even later weer aan moet. Maar wist je dat het voor je schoenen helemaal niet zo fijn is om op te drogen bij of op de warme centrale verwarming? Het schijnt de kwaliteit van het leer niet echt ten goede te komen. Best jammer als je lang hebt gespaard voor dat mooie paar laarzen van dat net even iets te dure merk. Of als je gewoon heel zuinig bent op je schoenen.

Gelukkig is daar wat op bedacht, namelijk Shoefresh. Zo fris als het klinkt, is het ook. Dit apparaat droogt namelijk niet alleen je schoenen, het maakt schoenen ook een stuk frisser (ook heel handig dus voor die stinkende stappers van je huisgenoot).

Wel zo fris

Shoefresh is verkrijgbaar in een grote versie die werkt met zowel warmte als ionen (waarmee de vervelende luchtjes worden geëlimineerd) en in een kleinere versie, de Mini Shoefresh. Deze laatste is ook verbeterd en deze nieuwe versie ziet er nu ook wat anders uit. Met de Mini Shoefresh schoenverfrisser worden schoenen geleidelijk gereinigd en gedroogd. Fijn voor jou als je de deur weer uit moet en je schoenen lekker droog zijn. Fijn ook dat de stinkende stampertjes van je huisgenoot er een stuk frisser van gaan ruiken.

Waar aan de grote versie van Shoefresh een luchtje zit (door die ionen), is de Mini Shoefresh reukloos. Daarom kun je ‘m dus overal gebruiken. Door het formaat is-ie makkelijk mee te nemen, dus is er geen excuus meer voor vochtige en/of stinkende schoenen.

www.shoefresh.eu