De pedicure-opleiding, iets voor jou?

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Geniet jij ook zo van een lekkere voetbehandeling bij je pedicure? Of laat je regelmatig je trouwe onderdanen onder handen nemen omdat je klachten hebt aan je voeten? Kijk je met interesse naar het handelen van jouw eigen (medisch) pedicure? Misschien is een opleiding tot (medisch) pedicure dan wel iets voor jou.

In september en oktober begint Bedrijfsopleidingen van het Beauty College in Utrecht met twee pedicure-opleidingen. De opleidingen worden verzorgd in samenwerking met Amice Opleidingscentrum.

Gezond leven, gezonde voeten

Bewegen, gezonde voeding en ontspanning zijn belangrijk voor een gezond leven, en pedicurebehandelingen dragen bij aan de gezondheid en mobiliteit van mensen. Bij het Beauty College gaat het naast uiterlijke verzorging ook om opleidingen en behandelingen die zorgen dat mensen mobiel blijven of minder klachten ervaren, zoals voetverzorgende behandelingen.

Pedicure-opleiding 

De opleiding pedicure van 38 weken vindt plaats op zaterdagochtend en start 12 september 2020. Ook start een groep op zaterdag 31 oktober 2020. Met lesochtenden van 9.00 tot 13.00 uur, waardoor deze brancheopleiding in 32 weken nog voor de zomer van 2021 afgerond kan worden. De opleiding medisch pedicure van 28 weken vindt plaats op woensdagavond en start 9 september 2020. Met eerder behaalde certificaten zijn vrijstellingen mogelijk om de opleiding in te korten.  Met de pedicure en medisch pedicure-opleidingen biedt ROC Midden Nederland werkenden en werkzoekenden kansen om hun kennis en vaardigheden te (blijven) ontwikkelen. Daarmee houden ze de regie op hun loopbaan en hun leven zodat ze zich kunnen blijven ontplooien en hun eigen keuzes kunnen maken. 

pedicure-opleiding

Meer weten?

Meer weten over het beroep van (medisch) pedicure en de opleiding? Kijk dan hier:

https://bedrijfsopleidingen.rocmn.nl/beauty