Nail art trends zomer 2020

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Nail art is niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Waar mensen eerst nog voorzichtig begonnen met een glitternagel, gaan ze nu all-out met de meest creatieve prints. Maar wat zijn de trends voor komende zomer? Jessica Scholten, dé nail art queen en eigenaar van Lakwerk in Amsterdam, vertelt het je graag.

French Twist

Vorig seizoen was hij al niet van de catwalk af te slaan, ook nu kom je hem weer heel vaak tegen: de French. Zoals we hem allemaal kennen met het witte randje en de ‘roze’ nagel. Maar zelf vind ik het ook heel leuk om te spelen met de eindeloze mogelijkheden ervan. Zoals bijvoorbeeld bij de Moschino-show waarbij we de French klassiek met wit lakten, maar het nagelbed in verschillende pasteltinten te zien was, matchend bij de outfits.

 

Dierenprint

Hij gaat al een tijdje mee, maar ook op dit moment blijven de animal prints voor mij populair en constant vernieuwend. Hij is namelijk nooit hetzelfde en hoeft niet perfect te zijn, want heb je ooit twee dezelfde zebra’s gezien? Nee, ik dus ook nog nooit. En juist die variatie maakt het zo leuk!

 

Turtoise shell

Dit vind ik nou precies een nail art voor mensen die eigenlijk roepen niet van nail art te houden. Probeer dan eens één nagel van de turtoise shell, ik weet zeker dat je verkocht zal zijn. Het is een geweldig design met diepte-effect en een mooi glass look. Dit design is veel gevraagd bij Lakwerk! 

 

Meer nail art

Meer inspiratie op nail art gebied? Volg dan @jessicascholten_ of @lakwerk op Instagram voor heel veel mooie nail art designs!