De meest succesvolle nagelstylist van ons land is toch wel Jessica Scholten. Naast haar goedlopende salon in Amsterdam (Lakwerk) wordt ze gevraagd voor fashion shows over de hele wereld. Jessica deed voor ons verslag van haar laatste fashion tour! De derde stop (na New York en Milaan) voor Jessica en haar team is Parijs. "/>

Meelopen tijdens Fashion Week SS19: Parijs

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De meest succesvolle nagelstylist van ons land is toch wel Jessica Scholten. Naast haar goedlopende salon in Amsterdam (Lakwerk) wordt ze gevraagd voor fashion shows over de hele wereld. Jessica deed voor ons verslag van haar laatste fashion tour! De derde stop (na New York en Milaan) voor Jessica en haar team is Parijs.

Last best! Parijs is altijd de afsluitende stad en je merkt dan ook wel dat iedereen een beetje aan het einde van zijn Latijn is. Vier weken Fashion Week hakt er natuurlijk ook wel een beetje in. Het is altijd rennen en vliegen en er is altijd veel tijdsdruk om alles op tijd af te krijgen.

De leukste show in Parijs was dit seizoen Gucci. Dit was de eerste keer dat ze in Parijs showden, normaal is hun show namelijk altijd in Milaan. Het is altijd een heel uitgesproken show met eigen invulling. Dit keer was het in een theatershow, alle modellen (120!) liepen van achterin de zaal naar voren en gingen stil staan op het podium. Ze moesten daar stil staan totdat alle modellen op het podium stonden. Dit gaf een super vet effect omdat je vervolgens alle modellen bij elkaar zag staan met de nieuwe collectie.

 

 

De nail look van Gucci is ook altijd heel opvallend met een verhaal erachter. Dit keer was het verhaal dat het eruit moest zien alsof de modellen hun nagels zelf hadden met de nagellak van hun oma, waarbij de lak al veel te oud was en dus stroperig, waardoor ze na drie nagels stopten met het lakken van hun nagels. Kortom, deze look was bijna moeilijk om te maken omdat wij als nail techs natuurlijk geen slordig werk willen afleveren. Ik vind het wel altijd heel vet als er zo nagedacht wordt over het concept en tot detail uitgewerkt wordt, in dit geval dus de nagellak!