#laktegencorona

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
#laktegencorona is een campagne om kleur en vrolijkheid in huis te brengen én tegelijkertijd geld in te zamelen voor het Corona Research Fonds Amsterdam UMC.

Initiatiefnemer Beauty Service doneert 50%, van de verkoop van CND Vinylux nagellak via de speciaal gemaakte website aan het Corona Research Fonds: www.laktegencorona.nl

Voor het Corona Research Fonds

In de periode tot 1 juni 2020 wordt van elk CND product dat verkocht wordt via de speciale website, de helft aan het Corona Research Fonds gedoneerd.

#laktegencorona delen op Instagram

Het doel van deze campagne is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor COVID-19-onderzoek. Door CND Vinylux nagellak aan te schaffen op www.laktegencorona.nl, kan iedereen bijdragen. Al aan het lakken? Deel je foto’s of filmpjes hiervan op sociale media met de hashtag #laktegencorona voor  een beetje positiviteit en kleur in de wereld. Ook draag je bij aan het onderzoek naar COVID-19. #laktegencorona

Nailart #Laktegencorona

Door het CND Benelux team is een speciale nailart ontwikkeld waarbij met een simpele techniek een C op de nagel gemaakt kan worden. Door de speciale nailart laat je zien dat je het Corona Research fonds steunt.

Corona Research Fonds

In deze uitzonderlijke situatie hebben de fondsenwervende stichtingen van Amsterdam UMC; het VUmc Fonds en de AMC Foundation, het ‘Corona Research Fonds Amsterdam UMC’ in het leven geroepen. Met steun van de Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit, Amsterdams Universiteitsfonds en VUvereniging slaat de Amsterdamse academische wereld de handen ineen in de strijd tegen het coronavirus.

Geen tijd te verliezen

Juist nu is het zaak geen tijd te verliezen aan subsidieaanvragen en lange procedures. Daarom is binnen Amsterdam UMC een versnelde procedure ingericht, zodat de voorstellen direct kunnen worden beoordeeld op zaken als kwaliteit, haalbaarheid en uitvoerbaarheid. Onderzoekers moeten zo snel mogelijk aan de slag in de strijd tegen het coronavirus. Dankzij dit ‘noodfonds’ kan onderzoek sneller starten. “Dit is een uitzonderlijke situatie die uitzonderlijke maatregelen vereist. Wetenschappers moeten erin slagen om meer inzicht te krijgen in het virus, maar helaas kunnen ze dit niet alleen en hebben ze hulp nodig. We zijn ontzettend enthousiast over het initiatief #Laktegencorona om bewustzijn en financiering te genereren. Zo kunnen we verschillende onderzoeken voortzetten en het corona virus onder controle krijgen.” aldus Pelagia de Wild van het Corona Research Fonds.

 

www.laktegencorona.nl