Een oudere huid heeft andere verzorging nodig dan een jonge huid, maar ook de handen en nagels hebben wat extra liefde nodig. Mannen en vrouwen ‘op leeftijd’ hebben vaak te kampen met een droge huid, kloofjes, gebarsten nagelriemen en brokkelige nagels."/>

Anti-aging voor de handen

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Een oudere huid heeft andere verzorging nodig dan een jonge huid, maar ook de handen en nagels hebben wat extra liefde nodig. Mannen en vrouwen ‘op leeftijd’ hebben vaak te kampen met een droge huid, kloofjes, gebarsten nagelriemen en brokkelige nagels.

Een uitgebreide manicure met een rijk voedend masker, maakt deze huid weer stralend en soepel. Een speciale moisturizer geeft de nagels meer vocht. Masseer de huid boven de nagelmatrix goed om de doorbloeding te stimuleren. Dat helpt om de nagel egaal te laten uitgroeien en ribbels te voorkomen. Een oneffen nagelplaat kun je camoufleren met een ridge filler; een dikkere basislak.

Onverzorgde handen verraden ongewild de ‘ware’ leeftijd, dus vergeet bij een goede verzorging nooit de handen. Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Geen probleem, nagelstylisten genoeg die je erbij kunnen helpen. Een professionele manicure is als een anti-aging behandeling voor de handen.