Step-by-step visagie; Summer look

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Een zomerse look zelf maken? Dat kan met deze step-by-step. Marike van den Bos, make-up artist, docent visagie en eigenaar van Facefacts Academy - Beautyschool, laat je zien hoe.

Stap 1

Wil jij in de zomer snel een mooie make-up realiseren? Dan is deze look iets voor jou! Begin met een goed gereinigd gezicht. Breng een egale basis aan met een foundation. Je kunt kiezen voor een foundation met een spf-factor, maar je kunt de huid ook beschermen met een zonnebrandcrème die je vermengt met je foundation. 

Stap 2

Pak een van je favoriete pinky gloss kleuren en breng deze aan op het ooglid. Fixeer deze met een bijpassende oogschaduw. Hierdoor blijft de oogmake-up gegarandeerd zitten, ondanks het zonnetje en het transpireren.

Stap 3

Tot slot finish je het geheel met transparante lippen, bijvoorbeeld met een nude kleur lipgloss of lipstick. De shape zet ik aan met een poedervariant. Deze fixeert beter met zon en warmte. Waterproof mascara versterkt de intensiteit van de blik. Door de wenkbrauwen met een gel in vorm te brengen ben je ‘beach-proof’. 

 

Eindresultaat

Et voilá, klaar is je Summer look. Enjoy the summer!

 

Make-up & Hair: Marike van den Bos, styling: Marike van den Bos, photography: Michel Zoeter , Model: Berna @ EVD Agency 

www.facefactsacademy.nl 

 

De smaak te pakken? Marike maakte ook een step-by-step van de look ‘All natural’.