Party make-up voor de feestdagen

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Nog even en dan komen de feestdagen er weer aan. En wat is nu een goede partylook dit jaar? We zagen al dat krullen een comeback aan het maken zijn op de runway. Modellen met natuurlijke krullen hoeven niet meer te worden gestyled maar hun mooie krullenbos wordt juist geaccentueerd en mag gezien worden. In combinatie met een mooie make-up natuurlijk.

Speciaal voor de feestdagen ontwikkelde het team van Colourfool Agency een feestelijke look met krullen en visagie. Deze prachtige make-up zelf toepassen? Je leest hier hoe je dat doet.

Step-by-step make-up

 

Stap 1, de ogen
Bij deze zwoele krullenbos hoort ook een warme make-up look. Voor de ogen gebruik ik een mix van warme pigmenten Mehron goud en Blondes Gold van M.A.C. Cosmetics op het binnenste deel van het oogbolletje. Aan de buitenkant van de oogbol gebruik ik de tint ‘ember’ van het Urban Decay Naked Heat pallet. In de arcadeboog en onder het oog gebruik ik een mix van de kleuren ‘He devil’, ‘Cayenne’ en ‘en Fuego’ uit hetzelfde pallet. Ik eindig met een mascara van Make-up Studio False Lash 4D.

Stap 2, de mond
Voor de lippen meng ik de kleuren ‘Goji Berry’ van Aveda met ‘Velvet Raspberry Beret’ van Make-up Studio. 

Stap 3, bronzer
Met de bronzer ‘Pro Bronze Fusion’ van Make-up Forever geef ik het gezicht nog extra warmte. 

Photography: Dilani Butink Hair & Make-up: Corine Hamel @ Colourfool Agency Assistant Hair: Wella Gibbs @ Colourfool Agency Assistant Make-up: Shavonne Schonewille @ Colourfool Agency Styling: Willeke Elisabeth Model: Malu @ De Boekers 

 

Meer feestelijke make-up? Hebben we voor je! Deze look aanvullen met een strakke eyeliner kan natuurlijk ook.