Bij de step-by-step voor lang haar met een nonchalante look die we al eerder plaatsten, hoort ook een make-up voor het ultieme eindresultaat. Hoe je dit totaalplaatje creëert vertellen we je hier.    "/>

Make-up: nonchalante look

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Bij de step-by-step voor lang haar met een nonchalante look die we al eerder plaatsten, hoort ook een make-up voor het ultieme eindresultaat. Hoe je dit totaalplaatje creëert vertellen we je hier.    

Step-by-step make-up

make-up stap 1

  1. De huid wordt geëgaliseerd met een foundation, waarna deze wordt gematteerd met een transparante poeder, voor een gezonde en natuurlijke basis.

 

make-up stap 2

  1. Op de arcadeboog wordt oogschaduw aangebracht en verbonden met de onderkant van het oog.

 

make-up stap 3

  1. De oogschaduw wordt geblend, zodat deze nauwelijks nog te zien is (schaduweffect). Vervolgens wordt mascara aangebracht en een shape op de jukbeenderen gezet.

   make-up stap 4

  1. Op de onderkant van het ooglid wordt een intens blauw oogpotlood aangebracht en de onderkant van de wimpers wordt ingekleurd met blauwe mascara. De lippen worden afgemaakt met peach kleur.

 

Haar: Salon B Creative Team: Andy Uffels, Floor Kleyne, Judith Berghout, Harm-Jan Stouwdam, assistent haar: Naomi Wijands, Clifton Mening, Chantal van Veenhuizen, Marjolein Kuerten, Randy van Rijsbergen, Nick Kersten @ Salon B, visagie: Liz Teeling, styling: Esma Sbaa, fotografie: Otto van den Toorn, model: Robin @ Fresh Model Management

 

En het bijpassend haar ook zelf zo stylen? Kijk dan even hier.

Meer mooie make-up step-by-steps bekijken? Je vindt ze hier, hier, en hier.

 

 

 

 

 

Het prachtige eindresultaat