Yoga, filosofie, bewustzijn, meditatie en mindfulness; Heart to Heart Festival 2019

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Op zondag 1 september vindt het derde Heart to Heart Festival plaats in het Heart House in Bussum.

Wat kan je verwachten? Workshops, lezingen en masterclasses op het gebied van yoga, filosofie, bewustzijn, meditatie en mindfulness. Een verrassende line-up met toonaangevende namen en inspirerende performances en ceremonies. Kortom, een event dat je niet wilt missen. 

Heart to Heart FestivalHeart to Heart Festival

Heart House

Sinds drie jaar is het Heart to Heart Centrum voor yoga en inspiratie gevestigd in het sfeervolle en statige Heart House aan de Huizerweg in Bussum. Traditiegetrouw organiseert Heart to Heart jaarlijks een festival op het gebied van yoga, groei en ontwikkeling. 

Voor iedereen toegankelijk

“Het programma is zo rijk,” vertelt eigenaar Dorien van Nieukerken, “je zou er bijna keuzestress van krijgen!” Het festival is voor iedereen toegankelijk en geschikt voor alle niveaus. Of je nu dagelijks mediteert of nog nooit aan yoga hebt gedaan. De dag die begint om 9.30 uur met een openingsritueel en eindigt om 17.00 uur met een barefeet dansparty. Buiten de zalen is er een bazaar met kraampjes met (yoga)kleding, (natuurlijke) beautyproducten en heerlijke foodkraampjes. 

Na deze bruisende dag ga je naar huis met veel inspiratie en een goedgevulde goodiebag. Kaarten zijn te koop voor 49 euro. Kijk voor het volledige programma op: www.hearttoheart.nl.

Heart to Heart FestivalHeart to Heart Festival