Laboratory K: De nieuwe k-beautywebshop en winkel in Amsterdam

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
There's a new store in town! Vandaag opent Laboratory K haar deuren. De nieuwe winkel gaat enkel K-beauty producten verkopen. Alle producten zijn van Koreaanse afkomst, veganistisch, dierproefvrij en clean. De beautywinkel bevindt zich midden in de 9 Straatjes in Amsterdam op de Huidenstraat 32 en is zeker een bezoek waard! Naast de opening van de fysieke winkel gaat ook de webshop live, dus als je niet langs kunt komen, kun je de producten ook online bestellen. De bedenker en eigenaar van Laboratory K is modeontwerper, winnaar van de Frans Molenaar award, Hyun Yeu.

Koreaanse verzorgingsproducten ofwel K-beauty is geen nieuw begrip. De producten zijn al tijden geliefd bij beauty liefhebbers om het effect van een schone en stralende huid. Laboratory K biedt een ruim aanbod van meer dan 150 hand-, haar-, huid- en lichaamsverzorgingsproducten van 11 verschillende Koreaanse merken. Een van deze merken is Georganic, in Europa exclusief verkrijgbaar in de Laboratory K winkel en webshop. De andere verkrijgbare merken zijn: Purito, Klairs, Pyunkang Yul, iUNIK, Benton, Neogem, The Vegan Glow, Cosrx, E Nature en Yadah.

Over de oprichter

Hyun Yeu (1974), is een in Korea geboren en in Amsterdam opgeleide, allround modeontwerper met meer dan 10 jaar ervaring en een sterke reputatie in de mode-industrie.
Met zijn afstudeercollectie van de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam won hij de prestigieuze Frans Molenaar Award in Nederland (2009).

Van 2012 – 2017 was Yeu Head of Design voor Gsus in Amsterdam. In januari 2020 is Yeu medeoprichter van het Amsterdamse streetwearmerk Pharmacy Club. Later in 2020 startte hij met de voorbereidingen voor zijn eerste store: Laboratoy K, waarin zijn passie voor beauty en zijn Koreaanse nationaliteit samenkomen.