De tijd van slapen met make-up op je gezicht, is toch echt wel voorbij. Reiniging van de huid en ogen is ontzettend belangrijk. En niet alleen in de avond, maar ook ‘s morgens als je wakker wordt.  "/>

Waarom je je huid goed moet reinigen

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De tijd van slapen met make-up op je gezicht, is toch echt wel voorbij. Reiniging van de huid en ogen is ontzettend belangrijk. En niet alleen in de avond, maar ook ‘s morgens als je wakker wordt.  

’s Morgens is de reiniging van belang omdat de huid ’s nachts regenereert. Daarbij komen afvalstoffen vrij. Met een cleanser en lotion wordt de huid perfect gereinigd en verfrist – en optimaal voorbereid op de verzorging. ’s Avonds verwijdert een reinigingsproduct niet alleen make-up, maar ook overvloedige talg en afvalstoffen, die zich in de loop van de dag vasthechten aan de huid van je gezicht. Daarom is het reinigingsritueel met cleanser en tonic altijd belangrijk, ook als je geen make-up draagt.


Een goed product hiervoor is de oogmake-up remover set van Maria Galland, 65A Lotion Démaquillante Yeux. Dit lost alle make-up zachtjes op, zelfs lang houdbare en waterproof soorten. Helpt om de huid te kalmeren en maakt de huid schoon, zacht en soepel. Ook verzorgt het de wimpers.

Maria Galland winactie

Van Maria Galland mogen we maar liefst tien lotions weggeven, inclusief een extra travel size product. Hoe kun je winnen? Volg BeautyWeb en Maria Galland op Facebook en Instagram en laat een reactie achter bij de foto.

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/MariaGallandBenelux/

Instagram: @mariagallandbenelux