Ontspanning en verzorging bij de professionele schoonheidsspecialist

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Wil je een keer lekker ontspannen en je huid goed laten verzorgen? Dat kan bij de professionele schoonheidsspecialist. De schoonheidsspecialist reinigt je huid grondig en bekijkt wat die op dat moment nodig heeft: versteviging, anti-aging of wellicht een behandeling tegen een specifiek huidprobleem. Naast huidverbetering kun je in veel instituten ook terecht voor ontspanning. Blitz Wellness & Skincare in Heemstede is zo'n instituut waar het heerlijk toeven is en waar ze de beste technieken voor je huid inzetten.

Wie bij Blitz binnenstapt, ervaart direct de ontspannen sfeer en internationale allure. Hier komen klanten om te onthaasten en even bij te tanken. De salon staat voor een totaalconcept met drie pijlers: Inside (supplementen/voeding), Outside (huidverbetering/skincare) en Wellbeing (ontspanning/massages,/floaten).

Ontstressen

Floaten is een bijzondere manier om te ontstressen. In een speciale floatcabine drijft je lichaam op zout water (net als in de Dode Zee) en voel je je schijnbaar gewichtloos, wat tot een diepe ontspanning leidt. Het instituut telt naast de vier floatcabines ook zes behandelcabines, waar verschillende massages en huidverbeterende behandelingen worden gegeven.

Extra vitamine D

Het instituut heeft daarnaast een aparte ruimte met collageen/uv-banken. Deze zijn niet voor een bruin kleurtje, maar om mensen gedurende de wintermaanden van extra vitamine D te voorzien. De banken worden ook gebruikt voor lichttherapie bij bepaalde huidproblemen.

Versteviging

Nieuw bij Blitz Wellness & Skincare is Endermologie van LPG voor versteviging van het lichaam. Endermologie is een behandeltechniek (vacuumzuig- en afroltechniek) ter versteviging van de huid en het onderhuidse bindweefsel; voor een cellulite-vrije body.

 

Tekst: Saskia Petit