Natuurlijke huidverzorging

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Heb jij al goede voornemens? Als je goede voornemen is om meer natuurlijke huidverzorging te gaan gebruiken, hebben wij nog wel een tip voor je.

Collega’s Sandra en Femke sloegen aan het testen met de dag- en de nachtcrème van Miracles by Stella.

Dagcrème 

De dagcrème heeft de intrigerende naam Pluk de Dag Crème en is puur natuur en veganDe dagcrème zit vol verzorgende oliën: zonnebloem-, mango-, kokos-, jojoba-, macadamia- en lavendelolie. Collega Femke: “Ik vind de geur heerlijk en de crème heel fijn. De flacon is prettig in gebruik en doseert goed. Ik vind het ook een mooi verhaal achter het product, dus ik ben heel benieuwd naar de andere producten.”

Nachtcrème

Ook de nachtcrème is van een mooie naam voorzien: Goede Nacht Crème en ook deze is puur natuur en vegan. De nachtcrème bevat calendula-, lavendel-, jojoba-, macadamia-, amandel- & arganolie. Met rozenwater van de Damascus-roos voor geur. Collega Sandra: “Mijn ervaring: het airless pompsysteem is prettig en hygiënisch en de flacon heeft een vrolijke, bijna romantische uitstraling. Ruikt heerlijk. Het is een prettige emulsie die goed is te verdelen over mijn huid. Na gebruik voelt mijn huid prettig en goed gevoed aan.” 

Eerder testten we al de Frisse Dag Deodorant stick.