We vallen maar gelijk met de deur in huis...wat ons betreft is Silky Secret cream & oil sugar scrub van Kneipp nu al product van het jaar! Jahaa, en het jaar is nog maar net begonnen. Soms beloven producten veel en is het resultaat maar afwachten, maar man, wat is dit een heerlijke scrub!"/>

Heerlijke scrub!

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
We vallen maar gelijk met de deur in huis...wat ons betreft is Silky Secret cream & oil sugar scrub van Kneipp nu al product van het jaar! Jahaa, en het jaar is nog maar net begonnen. Soms beloven producten veel en is het resultaat maar afwachten, maar man, wat is dit een heerlijke scrub!

In de winter is je velletje nog wel eens droog en hier en daar misschien zelfs wel wat wit uitgeslagen. Je huid kan dan wel wat TLC gebruiken… in dat geval raden wij de Silky Secret cream & oil sugar scrub van Kneipp aan. Hoe heerlijk is het, zo’n twee-in-een-product dat ervoor zorgt dat je met een heerlijk, verzorgend laagje olie op je winterse huidje, de badkamer weer verlaat?

Want dat is wat het doet: het scrubt je huid om oude huidcellen te verwijderen en brengt tegelijkertijd een heerlijk geurend laagje olie aan.

Need we say more?

Mocht de geur Silky Secret je bevallen, dan zijn er nog meer producten binnen deze lijn, wat te denken van Crème douche, Body lotion, Body lotion Spray, Body crème, Badcrème, en Douche foam?

Silky Secret cream & oil sugar scrub van Kneipp is te koop voor 9,99 euro (verkoopadviesprijs) bij de meeste drogisterijen.