Win: een set van Source Essentielle, professionele haarverzorging

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Zitten er nou bloemen in mijn shampoo? Yes, dat klopt! Ontdek Source Essentielle: professionele haarverzorging, natuurlijk & vegan. Met goudsbloem, lavendel, jasmijn en acacia bladeren. L'Oréal Professionnel incorporeert zorgvuldig gekozen bloemen en bladeren in ieder van de Source Essentielle shampoos en oliën.

Wat kun je winnen? Een set, bestaande uit een shampoo, olie en haarmasker. De shampoo reinigt het haar op een zachte manier en voedt het haar zonder het vet te maken. Het haar is zachter en minder pluizig. Het ingrediënt jasmijn werkt versterkend en de sesamolie heeft een voedende werking op het haar.
De olie is een voedende booster die het haar zacht en soepel maakt. Jasmijn werkt versterkend en lavendel rustgevend.
Het masker biedt een voedende verzorging voor glad en weerbaar haar. De sesam werkt voedend en jasmijn versterkt het haar.
En naast dat het heerlijk ruikt en geweldig zijn werk doet, ziet het er door de bloemetjes ook nog eens ontzettend leuk uit in de badkamer. Het oog wil tenslotte ook wat!

Hoe kun je deze set winnen? Easy! Door BeautyWeb te volgen op Instagram en Facebook en vooral niet vergeten om een comment achter te laten.