Bij ons op de redactie zijn styling tools onmisbare elementen in onze beautykasten. En dan het liefst een product dat multifunctioneel is: die het haar steil kan maken én een mooie krul kan creëren. Zo’n tang die je vaak bij kapsalons ziet. En het leuke is, je kunt zo’n professionele tool van Max Pro Evolution nu bij BeautyWeb winnen. Deze tang is beschikbaar gesteld door Kapperskorting.com. "/>

Win: een professionele styling tool van Max Pro Evolution

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Bij ons op de redactie zijn styling tools onmisbare elementen in onze beautykasten. En dan het liefst een product dat multifunctioneel is: die het haar steil kan maken én een mooie krul kan creëren. Zo’n tang die je vaak bij kapsalons ziet. En het leuke is, je kunt zo’n professionele tool van Max Pro Evolution nu bij BeautyWeb winnen. Deze tang is beschikbaar gesteld door Kapperskorting.com.

De zwarte Max Pro Evolution Stijltang is een professionele styling tool met titanium platen. Vanwege zijn lichte gewicht is deze tang makkelijk in gebruik en ook erg gewild onder kappers. De Evolution stijltang is voorzien van een LCD display zodat je exact weet met hoeveel graden je jouw haar aan het stylen bent. Naast het steil maken van je haar is de tang ook geschikt voor het creëren van krullen. Uniek aan deze styling tool is dat de platen niet geheel afsluiten waardoor de tang gemakkelijk door het haar glijdt. De negatieve ionen die vrijkomen tijdens het gebruik van de tang zorgen ervoor dat de haarschubben sluiten, hierdoor krijg je een zacht en glanzend resultaat en blijft je coupe langer in model. Bovendien is dit gezonder voor het haar. De tang is geschikt voor alle haartypen, ook voor dik, krullend, maar ook stevig haar. Fijn is dat deze styling tool binnen zes seconden klaar is voor gebruik. Door zijn automatische shut-off functie valt de tang automatisch uit na 60 minuten ongebruikt te zijn.

Hoe kun je deze professionele stijltang winnen? Volg BeautyWeb & Kapperskorting.com op Facebook en like het bericht over de winactie op beide pagina’s 


Over Kapperskorting.com: Al jaren vertegenwoordigt Kapperskorting.com de kappersbranche met topproducten uit binnen- en buitenland. Als grootste online kappersgroothandel streven zij ernaar om voor jou de scherpste prijs te regelen, want, de naam zegt het al, korting geven doen zij graag!