Soms hangt er een subtiel vleugje van een sensuele geur in de lucht. Of je je nu in het park begeeft, in een exclusief restaurant of in de gang van een kantoorgebouw. De onbekende persoon die deze geur draagt, laat een gevoel van zelfvertrouwen en glamour achter, want de geur van fris gewassen haar die elke vrouw met zich meedraagt, versterkt haar persoonlijkheid en geeft haar een verleidelijke en mysterieuze uitstraling. "/>

Win: een Beautifying Hair Perfume van Kerasilk

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Soms hangt er een subtiel vleugje van een sensuele geur in de lucht. Of je je nu in het park begeeft, in een exclusief restaurant of in de gang van een kantoorgebouw. De onbekende persoon die deze geur draagt, laat een gevoel van zelfvertrouwen en glamour achter, want de geur van fris gewassen haar die elke vrouw met zich meedraagt, versterkt haar persoonlijkheid en geeft haar een verleidelijke en mysterieuze uitstraling.

De Beautifying Hair Perfumes van Kerasilk, Goldwells luxueuze haarverzorgingsserie, omhullen het haar met een heerlijke geur en tegelijkertijd helpen om een zijdezacht gevoel te geven, een subtiele glans te behouden en statische oplading te voorkomen. De haarparfums geven het gevoel van fris gewassen haar, gecombineerd met verzorgende en verfraaiende voordelen zoals het maskeren en afschermen tegen onaangename geurtjes. Geen wonder dat 90 procent van de ondervraagde vrouwen al verliefd is geworden op de geuren van de Kerasilk Beautifying Hair Perfumes. De parfums reactiveren de geur van fris gewassen haar wat de dag ook brengt.

Hoe gebruik je het? Spray de Kerasilk Beautifying Hair Perfumes als finish op het gestylede haar. Breng meerdere keren per dag aan.

Hoe maak je kans? Volg BeautyWeb op Instagram en Facebook laat een comment achter. Wie weet win jij een heerlijke Kerasilk Beautifying Hair Perfume.