De man, de man, wat wil hij dan? Nou, wat te denken van fijne verzorging van zijn (baard)haar met producten die speciaal voor hem zijn ontwikkeld. Zoals de nieuwe mannenlijn van SEB MAN."/>

Win: de complete mannenlijn van SEB MAN

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De man, de man, wat wil hij dan? Nou, wat te denken van fijne verzorging van zijn (baard)haar met producten die speciaal voor hem zijn ontwikkeld. Zoals de nieuwe mannenlijn van SEB MAN.

Hair care, grooming, styling, het zit allemaal in het assortiment. En omdat ze bij SEB MAN de man kennen als geen ander, is er ook alleskunner ‘The multitasker’ aan deze lijn toegevoegd. En eh, de naam zegt het al, een alles- in-één-product voor het reinigen van haar, baard en lichaam, geschikt voor alle haartypes. De lijn bestaat verder nog uit producten als een shampoo, conditioner, verfrissende tonic, een pommade, een clay, maar ook een herwerkbare hairspray met sterke hold, een liquid gel en last but zeker not least: een shaving cream, after shave balm en hair & beard oil. Tsja, als de man hier niet mee uit de voeten kan, dan weten wij het ook niet meer.

Wil je kans maken op deze te gekke lijn van SEB MAN? We mogen maar liefst vijf pakketten weggeven. Volg Beautyweb dan op Facebook en Instagram en laat ons weten waarom jij deze prijs wilt winnen.