Nieuwe salon: Atelier DMNC in Rotterdam

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik tel de minuten af tot ik weer in de kappersstoel zit. Ondanks dat alle salons nu dicht zijn, ontvangen we ook positieve berichten uit kappersland. Haarstylist en haarkleur-expert Dominic Vleer opent namelijk een luxe haaratelier genaamd Atelier DMNC in Rotterdam en hij deelt alvast een sneak peek van zijn prachtige salon. Ik.kan.niet.wachten!

Dominic (30) is meervoudig winnaar van de prestigieuze Coiffure Award, werkt achter de schermen voor tv, stylet bekend Nederland en is internationaal ambassadeur voor L’Oreal Professionnel, Kérastase en Shu Uemura.

Atelier

Wat begon als een droom wordt voor de gepassioneerde haarstylist en haarkleur expert Dominic Vleer werkelijkheid. Een luxe atelier waar hij met zijn expertise en kennis in een sfeervolle ruimte zijn klanten kan ontvangen en kan behandelen. “Mijn atelier biedt mij de mogelijkheid om mijn klanten in een high-end luxe privé setting de behandeling te geven die ze verdienen. De haarsalon waar de klant echt centraal staat, in een sfeervolle, comfortabele ruimte waarin mooi haar behandelingen worden uitgevoerd volgens de laatste trends en ontwikkelde technieken door Dominic. Zowel de tuin en de mogelijkheid om klanten af te schermen maakt het de perfecte plek voor bekende mensen of diegene die privacy belangrijk vinden.”

 

Atelier DMNC
Freericksplaats 3a
3054 GJ Rotterdam
Tel. 010-5036023