Instagram kapper walhalla

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Ben je ook zo gek op haar en alles wat daarbij komt kijken? De fashion, de kapsels, de hairdresser her of himself? Dan moet je deze kappers echt volgen op Instagram. Allemaal van Nederlandse bodem en zeker een inspiratie.

arjanbevers

Arjan Bevers is wederom uitgeroepen als hairdresser of the year en je kijkt op zijn pagina je ogen uit. De mooiste collecties komen voorbij, maar je krijgt ook een kleine blik in zijn privéleven met prachtige gezin.

floorkleyne

Eh, hallo! Check die profielfoto, dat alleen is al reden om eens een kijkje te nemen.

markvanwesterop

Need we say more? Meervoudig Coiffure Award winnaar, creatief ambassadeur Wella Professionals en niet vies van een haarkleurtje of twee, drie, vier….

juliettedenouden

Gespecialiseerd in zowel haar als make-up. Heel veel interesse in het vak en zin om wat te leren? Julliette heeft een eigen Academy! We like!

marrietgakes

Amsterdam based, stylist van meerdere BN’ers en Global Color Director van het Nederlandse Keune. Daarnaast ook nog eens gewoon een heel leuk mens.

 

Step-by-step zien waar Floor Kleyne nog aan heeft meegewerkt? Of lees je liever kleuradvies van Marriët Gakes? Benieuwd naar de inzending voor de Coiffure Awards van Julliete den Ouden? Kijk en geniet!