Zit je met je handen in je lange haar? Geen inspiratie? Geen idee wat er nu weer mee te doen? Het creative team van Salon B creëert stap-voor-stap een look die letterlijk in een handomdraai gerealiseerd kan worden (nou ja, als je ‘t een beetje in de vingers hebt, hé). En eh...als het je niet lukt om de look helemaal hetzelfde te maken, dan maak je er toch gewoon je eigen versie van?"/>

Inspiratie voor lang haar

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Zit je met je handen in je lange haar? Geen inspiratie? Geen idee wat er nu weer mee te doen? Het creative team van Salon B creëert stap-voor-stap een look die letterlijk in een handomdraai gerealiseerd kan worden (nou ja, als je ‘t een beetje in de vingers hebt, hé). En eh...als het je niet lukt om de look helemaal hetzelfde te maken, dan maak je er toch gewoon je eigen versie van?

Step-by-step long hair, 1

1. Het haar van het model wordt in vier vlakken verdeeld en vastgezet met klemmetjes. Het haar wordt geprept met Extra Volume Mousse van Wella Professionals en vervolgens gedroogd met een föhn.

Step-by-step long hair, 2

2. Zodra het haar droog is wordt er van een afstand Ocean Spritz over het gehele haar gespoten voor een wat stuggere textuur. De aanzet van het haar wordt getoupeerd. Daarna wordt het haar willekeurig in zeven vlakken verdeeld en in een visgraat gevlochten, die wat losgetrokken wordt voor een bredere en ruigere vlecht.

Step-by-step long hair, 3

3. Met speldjes worden de vlechten op het hoofd vastgezet, zodat er een up-do ontstaat. De speldjes worden over het gehele haar verspreid – zodat het goed vastzit – zonder dat de speldjes zichtbaar zijn.

Step-by-step long hair, 4

4. Voor het ‘frizzy’ uiterlijk van het haar, wordt tijdens het blazen met de föhn, Wella Finish Super Set haarspray over het haar verdeeld.

 

Bij deze geweldig look hoort natuurlijk ook een mooie make-up. Die delen we binnenkort met je 🙂

 

Haar: Salon B Creative Team – Andy Uffels, Floor Kleyne, Judith Berghout, Harm-Jan Stouwdam, assistent haar: Naomi Wijands, Clifton Mening, Chantal van Veenhuizen, Marjolein Kuerten, Randy van Rijsbergen, Nick Kersten @ Salon B, visagie: Liz Teeling, styling: Esma Sbaa, fotografie: Otto van den Toorn, model: Femke @ Max Models