Haarmodelijn zomer 2020

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Wie zegt dat de kleur van je haar in voorjaar-zomer perse lichter moet zijn dan in najaar-winter? De mogelijkheden dit seizoen zijn oneindig – van stralend goudblond via rijke mokka naar gloedvol koper. Welke trends zien we nog meer? We laten je hier graag de Haarmodelijn van komende zomer zien.

De kapsels uit de Haarmodelijn zijn heel veelzijdig. Ze vallen vooral op door de messcherpe contourlijnen die jouw kapper helemaal afstemt op de vorm van je gezicht. Ook typerend dit seizoen is de lange lengte van de bovenste haarlagen. Geen verschillende laagjes voor veel beweging dit keer, maar haar dat vanaf de aanzet helemaal doorloopt tot aan de punt. Dat zorgt voor een gladde textuur en een rustig beeld, ook al heb je slag of krul. Denk je bij ‘rustig’ meteen aan saai? No way: ieder trendkapsel uit deze trendcollectie van kappers heeft een gave twist! Zoals een waanzinnige kuif, een stoere botte pony of een andere geweldige eyecatcher.

Dé trendkleur

Wie zegt dat de kleur van je haar in voorjaar-zomer per se lichter moet zijn dan in najaar-winter? Onzin! Net zoals jij zelf bepaalt wat voor kleding je draagt, heb jij ook de controle over je haarkleur. En zeg nou zelf: dat diepe donkerbruin staat toch geweldig als je huid een kus van de zon heeft gehad?
Wel krijg je ’s zomers vaak meer zin in warmte in je haar. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden dit seizoen oneindig – van stralend goudblond via rijke mokka naar gloedvol koper. Heb je koele highlights? Ga dan eens voor een warme toner, dé trend voor het komend seizoen. Dat is een tijdelijke kleuring die je kapper na het wassen over je huidige haarkleur heen zet. Zo ben je ongeveer zes weken lang supertrendy en kun je naar hartenlust spelen met je highlights.

Fotografie: Richard Monsieurs