Floor Kleyne deelt tips voor festivalhaar

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Wanneer je zoekt op übercool festivalhaar, is de kans groot dat je op haar van hairstylist Floor Kleyne uitkomt. Het is net even wat stoerder, wat mooier en wat cooler. Als er een Floor-sausje overheen zit, is het al snel festival proof. We vroegen Floor naar dé tips voor de ‘wow-factor’ van festivalhaar.

“Met braids zit je altijd goed. Het is stoer, nonchalant en zit lekker uit je gezicht. Want als we mazzel hebben is het warm tijdens een festival en wil je je haar niet in je gezicht hebben hangen.”

Foto:
@yaya.thebrand

“Je wilt natuurlijk de knapste versie van jezelf zijn, ook al mag het met een festival wel wat gekker dan normaal. Als je een staart maakt, begin dan waar je ‘inhammen’ zijn. Als je vanuit dat punt je haar vast maakt, ben je sowieso knap.”

Foto:
@claartjerose

Fotografie: @vivianhoorn
Styling: @bydanienl
Make-up: @emmyklomp for @nyxcosmeticsnl
Hair: @floorkleyne

“Maak een lage staart en draai elk plukje een tegenstrijdige richting op voor je het vastzet. Zo is het een ‘simpele’ staart, maar wel heel verrassend en speels.”

Foto:
@yaya.thebrand

Fotografie: @arnaudschoenmaker
Hair: @floorkleyne

“Als je voor braids gaat, doe dan ook eens een willekeurig vlechtje op een willekeurige plek. Voor het verrassingselement. En in plaats van een elastiekje, kun je het ook vastmaken met poeder.”

Foto:
Margot Robbie @ festival de Cannes
Fotografie: Daniele Venturelli

“Voor Coachella maakte ik bij Anna Nooshin een aantal jaren geleden vlechten met gekleurde touwtjes erdoor. Redelijk simpel en direct festivalwaardig!”

Anna Nooshin @ CoachellaFotografie: @vivianhoorn
Styling: @bydanienl
Make-up: @emmyklomp for @nyxcosmeticsnl
Hair: @floorkleyne

“Een kleurtje in je haar? Doen! Een altijd-goedkleur is peach of roze. Deze kleuren maakt eigenlijk iedereen knap. En het is ook een redelijk veilige kleur, want je wast het al snel weer uit je haar. Perfect dus voor een festival.”

 

@sodamake-up

Model: @christa_zena
Fotografie: @amandinekuhlmann
Make-up: @xiuyun.yu
Hair: @floorkleyne

Floor Kleyne herself