Beach hair step-by-step

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De zomer! Wat is het toch een heerlijke tijd. Lange dagen, de zon warm op je huid. We voelen ons allemaal lekkerder en mooier met onze zongebruinde huidjes en natuurlijk beach hair! De trend is deze zomer nog meer natural en effortless. Natuurlijke lokken met een lichte wave. Hoe je dat doet lees je hieronder.

Daila heeft prachtig natuurlijk blond haar wat van nature al in een midden scheiding valt. Ik prep het met een sea salt spray van Schwarzkopf. Na het aanbrengen van het product droog ik het haar met mijn vingers.

Omdat ik niet teveel waves wil maar meer een S-vormige kick gebruik ik een dikke krultang. Ik pak dunne plukken op en draai deze steeds in een andere richting om de tang heen. De punten wil ik stijl houden dus neem ik deze niet mee bij het krullen.

Wanneer het haar goed is afgekoeld ga ik er met mijn vingers doorheen en schud ik de waves los zonder de structuur te verliezen.

Als laatste breng ik op mijn handen een grooming cream aan van Bumble en Bumble en verdeel dit over het haar. De punten rol ik zachtjes tussen mijn handen voor een messy gevoel.

De make-up mag deze zomer lekker fris en kleurrijk. Oranje is de kleur van deze zomer en daarom heb ik gekozen voor een matte oranje oogschaduw van Viseart die ik zacht aanbreng op het gehele ooglid. Een bronzer mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ik gebruik de Pro Bronze Fusion van Make-up Forever. Voor een zomerse glow gebruik ik Becca Champagne pop op het jukbeen, de neusbrug en op het oogbolletje. Ook de voor de lippen is de trend kleurrijk deze zomer. Ik meng M.A.C. Cosmetics lipmix fuchsia met een prachtige koraaltint 217 van BeYu. Ik breng het aan met een fluffy penseel voor een nonchalant lipje.  De zonnehoed en de geweldige jurk die Willeke heeft meegenomen maken het plaatje helemaal af. 

 

Photography: Dilani Butink, Hair & Make-up: Corine Hamel @ Colourfool Agency Assistant, Hair: Wella Gibbs @ Colourfool Agency, Assistant Make-up: Shavonne Schonewille @ Colourfool Agency, Styling: Willeke Elisabeth Model: Daila @ De Boekers