Beach hair, ook na de zomer

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Niets lekkerder dan dat stugge gevoel in je haar na een dagje strand. Je hoeft er eigenlijk niets aan te doen om een coole look te maken. Maar ja… dan moet je weer naar je werk of school en heb je even geen zon, strand en zee bij de hand. Wat moet je dan? Inderdaad, fake it, ‘till you make it!

Een van onze favoriete merken, Moroccanoil heeft een te gek product op de markt gebracht dat ervoor zorgt dat je het hele jaar kunt genieten van de oh so lovely beach look. Het heet Beach Wave Mousse en is eigenlijk een upgrade van de klassieke zeezoutspray. De unieke zout-vrije formule zorgt voor een warrige textuur zonder het haar uit te drogen. Door de mousse kun je het product gemakkelijk aanbrengen en heb je meer controle over je haar tijdens het stylen. En aangezien het nog steeds heerlijk weer is, zijn we ook blij met de uv-filters in het product die ervoor zorgen dat het haar wordt beschermd tegen de zon en zijn kleur behoudt. 

Het resultaat is gezond niet uitgedroogd haar met een ‘beachy’ textuur dat niet plakkerig en stijf aanvoelt. Dat wil je! En daarom zijn we blij dat we dit product mogen weggeven. Hoe? Comment in de reacties waarom jij nog niet klaar bent met je natuurlijke beach hair en maak kans op een van de producten.