‹ Terug naar zoekresultaten
Wijzig je omslagfoto
yvonne
Wijzig je omslagfoto
True Beauty Amsterdam
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Persoonlijke gegevens
Yvonne de Leeuw
020-6645022
06-51979363
Jozef Israëlskade 43
1072 RX
Amsterdam
Noord-Holland
Nederland
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Bedrijfsgegevens
True Beauty Amsterdam

Als gediplomeerd schoonheidsspecialist voldoe ik aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsverzorgingsbranche. Door het regelmatig volgen van trainingen blijf ik goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering. Je kunt van mij professionaliteit, persoonlijke aandacht, openheid en enthousiasme verwachten. Daarvoor stel ik hoge eisen aan mijzelf, maar ook aan de kwaliteit van de producten waarmee True Beauty Amsterdam werkt. Alles draagt uiteindelijk bij aan het resultaat van úw verzorging. De huid zo mooi en gezond mogelijk te houden is dan ook mijn passie.

True Beauty is gesitueerd op de brug tussen de Ferdinand Bolstraat en de Scheldestraat in Amsterdam Zuid. Een unieke locatie waar je je onmiddellijk zult thuisvoelen. De sfeer in dit monumentale brughuisje is een ware belevenis op zich. True Beauty Amsterdam staat voor professionaliteit en service. Maak vandaag nog een afspraak. Het is nooit te laat om je huid te verbeteren en in optimale conditie te houden!

Bij True Beauty kan je tevens terecht voor voetverzorging. Elke dinsdag is mijn collega Pierre Paul Deneer in de salon aanwezig voor het verzorgen van pedicurebehandelingen.
Pierre Paul is gediplomeerd Pedicure Plus met Registratie Diabetische voet. Hij behandelt ingroeiende teennagels, likdoorns, eelt en mycose, oftewel kalknagels/schimmelinfectie.
Let op: geen cosmetische pedicure, oftewel lakken/french manicure.

Huidverzorging

Na jarenlange ervaring in de schoonheidsbranche hebben we een duidelijke keus kunnen maken in huidverzorgingsproducten die echt iets voor de huid doen. Daarom werken we bij True Beauty Amsterdam met de producten van Dr. Obagi, Gatineau en Germaine de Capuccini gerenommeerde merken op het gebied van huidverzorging en huidverbetering.

Bij True Beauty Amsterdam gaat huidverbetering hand in hand met wellness, rust en echte aandacht.

10.00 uur - 18.00 uur
19.00 uur - 22.00 uur
10.00 uur - 22.00 uur
10.00 uur - 18.00 uur
10.00 uur - 18.00 uur