Klanten vinden jou via de Beautyguide!

De Beautyguide is onderdeel van Beautyweb: Hét platform voor alle consumenten die op zoek zijn naar professionele informatie over beauty, gezondheid en lifestyle. Naast dat wij de consument willen bereiken met deze content, zorgt Beautyweb er via de Beautyguide ook voor dat de consument in contact komt met jou…De professional.

Jij kunt je met jouw salon onderscheiden in de Beautyguide, een online platform met professionele salons in heel Nederland. Een mooi bedrijfsprofiel van jouw salon, met foto’s en video’s van je bedrijf, informatie over de merken die je gebruikt, behandelingen, tarieven, openingstijden etc.

Met een basis of complete vermelding in de Beautyguide ben je er zeker van dat je snel gevonden wordt voor iedereen die op zoek is naar een beautyprofessional in de buurt. Vermeld jouw salon in de Beautyguide, consumenten kunnen je vinden en dus bereik je meer en nieuwe klanten!

Je kunt kiezen uit een basis of een complete vermelding.

Gratis basisvermelding voor abonnees!
Ben je abonnee van ESTHÉ, ProfNail, StyleVision, Massage Magazine of VoetVak+? Dan kun je een gratis basisvermelding (t.w.v. € 45,-) aanmaken.

Meld je aan via onderstaande knop.

Heb je vragen? Mail dan naar marketingvakmedia@bdu.nl.