Einde van de maand...budgettips

Ken je dat, dat je aan het einde van je salaris een stukje maand over hebt (en dan is dit ook nog eens een korte maand)? Wij maar al te goed. Als het daarentegen om beauty gaat willen we nog wel eens ‘penny wise’ en ‘pound foolish’ zijn. Niet altijd even handig, dat gat in ons hand. En laat de weersverwachting nou ook nog eens niet al te geweldig zijn voor komend weekend: grijze wolken, regen. Weer waarbij een stevig rondje retail therapy nog wel eens fijn kan zijn, maar nu dus even niet.

De oplossing? Maak dit weekend van je badkamer een home spa! Echt niet zo moeilijk en dat het ook nog eens niet al te duur hoeft te zijn bewijzen deze tips.

Liefde is...samen douchen (niet dan?). En waarmee kan dat beter dan met de nieuwe Arnica Douche van Kneipp? Hoewel Arnica volgens oprichter Sebastian Kneipp ‘onbetaalbaar’ is, zijn wij wel blij met het kleine prijsje van 5,49 euro voor de Arnica Douche. En eh.. Arnica werkt verwarmend en pijnstillend, het bevordert de doorbloeding en helpt bij stijve spieren en gewrichten. Kunnen we dus best gebruiken zo midden in het griepseizoen. Ben je gezegend met een bad? Er zijn in dezelfde lijn ook een badolie en badbruistabletten verkrijgbaar.

Zin om lekker te kleffen na het douchen? Of om jezelf gewoon lekker in de watten te leggen? Gebruik daarvoor de natuurlijke producten van Lovea. Ze ruiken om op te eten, maar het is handiger om je er mee in te smeren. De olie en lotions zijn speciaal ontwikkeld voor de droge en zeer droge huid en ze voeden dus erg goed (zonder te plakken). De lotions hebben pakkende namen als Cacao Nirvana, Karité Karma en Rose Passion, deze zijn verkrijgbaar voor 7,99 euro. De Argan Eden Moisturizing Dry Oil kost 9,99 euro. En waar veel lotions in de verpakking erg lekker ruiken en op de huid hun geur kwijtraken, is dat bij deze lotions niet het geval. Je bent er dus van verzekerd de gehele dag heerlijk te ruiken (scheelt ook weer parfum, tel uit je winst).

Zet verder een paar waxinelichtjes in je badkamer/douche (kost je een paar dubbeltjes) en je home spa is een feit. Fijn weekend!

De producten van Kneipp zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen (waaronder Etos): www.kneipp.com

De producten van Lovea zijn onder andere verkrijgbaar bij Etos en Holland & Barrett: www.lovea.nl