Hoe ga je te werk?

Voorbereiding
Vijl de nagels in vorm met de nail file en duw de nagelriemen voorzichtig terug met een studio nail rosewood stick. Doordrenk een wattenschijfje met essence nail cleanser en reinig je nagels zorgvuldig. Breng vervolgens de primer zorgvuldig aan op elke nagel - vanaf de nagelriem tot de tip - voor een optimaal eindresultaat. Consumentenadviesprijzen: nail file € 1,99, cleanser € 2,59 en primer € 2,59.

Aanbrengen
Breng een ruime hoeveelheid peel off gel base op de vier nagels aan. Zorg ervoor dat je het aanbrengt tot aan de uiteinden van de nagels. Houd de nagels vervolgens gedurende 60 seconden onder de essence LED lamp (druk op de knop met het essence logo). Herhaal deze stap voor de duimnagels. Consumentenadviesprijs peel off gel base € 2,99 en LED lamp € 24,99.

Kies je look
Voor een natural french look:
Breng een dikke laag french gel top coat aan op je nagels. Zorg ervoor dat je de top coat op het gehele nageloppervlak aanbrengt. Verwijder eventuele restjes van de huid of nagelriemen. Droog de nagels onder de essence LED lamp (druk op de knop met het essence logo). Het resultaat: een fabulous french manicure. Consumentenadviesprijs french gel top coat € 2,99.

Voor een colour look:
Veeg nadat de peel off gel base droog is (NIET onder de LED lamp drogen!) elke nagel af met de cleanser om kleverige restjes te verwijderen. Breng daarna de gewenste kleur essence nagellak aan en laat deze drogen (NIET onder de LED lamp). Wacht tot de nagels helemaal droog zijn voordat je aan de volgende stap begint. Breng een dikke laag clear gel top coat aan op je nagels. Zorg ervoor dat de nagels helemaal bedekt zijn. Droog de nagels onder de essence LED lamp (druk op de knop met het essence logo). Verwijder overtollige gelresten of nagellak met cleanser en je gekleurde gelnagels zijn een feit! Consumentenadviesprijs clear gel top coat € 2,99.

Belangrijk: Breng de essence gel nails at home producten eerst op de vier vingers aan en droog ze onder de LED lamp, herhaal de stappen apart voor de duimen. Het is belangrijk dat de nagel in zijn geheel bedekt is met de gel, van de nagelriem tot de uiteinden. Er kunnen gelrestjes op de huid of nagelriemen achterblijven. Zorg dat je deze verwijdert met een rosewood stick en cleanser voordat je de gel laat drogen onder de LED lamp.