Ben jij team matt of team gloss?

Nieuw seizoen, nieuwe kleur lippen… En nee, het hoeft niet alleen maar zachtroze, pastel of iets liefelijks te zijn. Het mag best wel een beetje heftig vinden wij (zeker met het komende festivalseizoen in mind). Wat dacht je van vurig rood of een krachtige pruimentint?! Hema stuurde ons een aantal lip lacquers en matte lip creams op om te testen en vroegen ons: zijn jullie team matt of team gloss?

Wij zijn op de redactie grote fan van de make-up van Hema, dus zeiden we natuurlijk geen nee. Sophie, dochter van onze super sales woman Sandra, was dit keer de testpersoon. We begonnen met de nieuwe lip primer aan te brengen. De primer verlengt de houdbaarheid en zorgt voor een intense kleur. Door het beschermende laagje over de lippen, voelen ze zacht aan en loopt de kleur niet uit. Hierna bracht Sophie als eerste de rode gloss aan en vavavoom wat een kleur!

De kleur bleef opvallend lang zitten voor een gloss. De matte pruimentint was later aan de beurt en hoewel het prachtig stond, is Sophie toch echt team gloss! De matte cream voelde droog aan op de lippen en voor een echte gloss lover, was dit toch echt iets too much.

Er zijn zes kleuren lip lacquers en zes matte lip creams in het assortiment opgenomen, dus er zit altijd wel een kleur voor je bij. Dus onze vraag aan jou: ben jij team matt of team gloss? #hemabeauty