Sanne Visscher winnaar Student Make-up Awards 2013

Sanne Visscher, talentvol studente Allround Grimeur van het ROC van Amsterdam, is dé winnaar van de eerste ROC Student Make-up Awards. De visagiewedstrijd, met het thema ‘Glossy Bride’, was onderdeel van de beurs Beauty Salon Dimensions die 21 t/m 23 september in de Jaarbeurs Utrecht plaats vond. Sanne deed mee namens het ROC van Amsterdam.

Sanne won glansrijk: de jury gaf haar drie negens. Er werd beoordeeld op de total look: styling, haar en make-up, hygiëne en professionaliteit. In de tweede ronde paste Sanne de make-up van haar bruid aan van gewone bruidsmake-up naar avond bruidsmake-up.

Sanne: “Ik wilde geen standaard bruid maken, maar een bruid met een glamour touch. Ik deed dat door het accentueren van een sterke arcadeboog, met veel glans, een goede eyeliner en een mooie naturel tint op de lippen. Ik creëerde een spectaculaire maar toch natuurlijke oogopslag door veel losse wimpers in plaats van een setje wimpers te gebruiken.” Ik was zenuwachtig, maar dat verdween toen ik aan het werk was.“ Dat bleek, want het lovende juryoordeel luidde dat ‘Sanne stond als een huis, rust uitstraalde en zeer professioneel met haar model omging’. Verder beoordeelde de jury het totaalplaatje als ‘geweldig’ en ‘super’. De jury was unaniem in haar oordeel dat Sanne Visscher van het ROC van Amsterdam de winnaar was. Sanne: “Wat was ik ónt-zét-tend blij! Ik had hier zo op gehoopt! Mijn grootste ambitie is om hiermee door te gaan. Een topvisagist worden in de mode en beauty.”

Volgend jaar doet Sanne waarschijnlijk mee aan de Talent Award, de make-up award voor nieuw talent. Met haar bijzondere creaties maakt zij daar grote kans om dé volgende top-stylist te worden.