Green & Glamorous Mineralogie

Op 21 maart organiseerde Mineralogie Netherlands speciaal voor beautysalons, visagisten en pers in de bijzondere omgeving van een voormalige Jeneverstokerij te Schiedam de 'Green & Glamorous Special'. BeautyWeb was erbij! Dit volledig verzorgde interactieve evenement, inclusief een heerlijke lunch, stond de hele dag in het teken van de bijzondere werking van de 100% glossy minerale make-up Mineralogie. De toepassingen, trends en nieuw te lanceren producten passeerden de revue. Eerder was Mineralogie al te gast bij Life is Beautiful, gepresenteerd door Mariëlle Bastiaansen. Kijk hier hoe Elise Thieme bij Life is Beautiful een mooie trendmake-up laat zien!

Mineralogie make-up artist Jenny Jordan kwam deze dag speciaal over uit de US om de allernieuwste producten en kleuren te lanceren en om samen met het Mineralogie team workshops te geven. De nieuwste seizoenkleuren werden gepresenteerd met de prachtige Seasonal Display, een echte eyecatcher voor op je toonbank! Bovendien is er bij de nieuwe seizoenkleuren telkens ook een nieuwe trendy achterwand beschikbaar. Deze dag werd ook de ‘Queen of Orange’ gepresenteerd, waarvan BeautyWeb al eerder de primeur had! Deze special edition lipstick van Mineralogie communiceert koninklijke stijl, klasse en allure!

Erg onder de indruk waren we van de New Liquid Nude Eyeliner. Een zachte, gebruiksvriendelijke kleurloze eyeliner, om elke eyelinerkleur te creëren die je zelf maar wilt! Deze Liquid Nude Eyeliner combineer je met elke kleur gepigmenteerde minerale Pressed of Loose Eyeshadow die je maar wilt. De sky is de limit want alles kan bereikt worden met deze multicolor eyeliner! De liquid eyeliner heeft een praktisch gemaakt kwastje, waarmee je in een handomdraai een prachtig strak lijntje trekt.

Mineralogie is afkomstig uit Amerika en staat voor 100% minerale make-up. Mineralogie gelooft niet alleen in de natuurlijke kracht van mineralen en biologische oliën, het merk staat tegelijk voor glamour. Dat glamour, natuurlijk en duurzaamheid samengaan bewijst het merk door de hoge kwaliteit van de make-upproducten en de luxe verpakkingen, maar ook door het gebruik van gerecycled karton voor de verpakkingen. Daarnaast werkt Mineralogie alleen met proefdiervrije make-up. Kijk voor meer informatie op www.mineralogienetherlands.nl