Schaam jij je voor je voeten?

Onderzoek wijst uit: meer dan de helft van de mensen schaamt zich wel eens voor zijn voeten. Eén op de vijf mensen durft zelfs zijn of haar blote voeten niet te laten zien. Bijvoorbeeld door eelt en schimmel(nagels). Zij mijden zee, strand en zwembad.

Een buitengewone last en een forse inbreuk op hun sociale leven. Daarom start ProVoet, de Brancheorganisatie voor de Pedicure, de campagne met als thema ‘Schaam jij je voor je voeten?’. Schaam je niet en zet deze zomer de eerste stap naar het zorgeloos tonen van jouw voeten.

Vooral in de lente en zomer speelt voetschaamte bij jong en oud op. Het weer is mooi, de schoenen kunnen na een lange winter lekker uit. Maar eelt, schimmelnagels, ingroeiende teennagels en ander ongemak weerhouden veel mensen er helaas van om de slippers uit de kast te halen. Deze voetschaamte heeft een negatieve invloed op het zelfvertrouwen van bijna 3,5 miljoen Nederlanders. Wist je dat 30% van de vrouwen haar nagels lakt vanwege schaamte?

Gelukkig is er een oplossing. De (medisch) pedicures staan namelijk voor je klaar en weten elk voetprobleem professioneel en snel te behandelen. En bedenk: de pedicure ziet zo enorm veel voeten en voetproblemen, daarbij vallen die van jou echt niet op. Ook beschikken veel pedicures over precies de juiste instrumenten en middelen om jouw voetproblemen op te lossen.
Dus, schaam jij je voor je voeten? Kom in actie en maak een afspraak met een pedicure bij jou in de buurt: www.goedvoorelkevoet.nl