Schoon water hier, schoon water daar

De ‘Schoon water hier, schoon water daar’ actie van Sanex Zero% viert deze maand haar 1-jarig bestaan en ze delen graag met ons de prachtige resultaten! In 2011 heeft de stichting Fairwater, door de samenwerking met Sanex Zero% , 22 extra BluePumps kunnen plaatsen in Gambia. Sanex bedankt alle Sanex Zero% gebruikers en online fans van de actie voor hun steun. Sanex moedigt iedereen aan opnieuw de actie te steunen. Op naar 25 nieuwe pompen in 2012!

De biologisch afbreekbare formule van Sanex Zero% douchegel bevat alleen die ingedienten die nodig zijn om je huid gezond te houden en niets meer. Sanex Zero% vermindert niet alleen de chemische ingrediënten op je huid maar ook in het milieu. Zo zorgt Sanex Zero% voor minder schadelijke afvalstoffen in en ecosystem en blijft het water hier zo schoon mogelijk. Schoon water hier dus!

Samen met de non-profitorganisatie FairWater zorgt Sanex Zero% ook voor schoon water in Gambia. Voor élke verkochte fles Sanex Zero% én elke online stem krijgt 1 persoon in Gambia 1 maand lang schoon water! Dit gebeurt door het plaatsen van de unieke, duurzame Blue Pump op bestaande waterputten waarvan de pomp defect is. Dus hoe meer mensen hier in Nederland met Sanex Zero% douchen, hoe meer mensen in Gambia zich ook met schoon water kunnen wassen. Schoon water daar!

Word Sanex Hero!
Word nu ook Sanex Hero en steun deze actie op www.sanexzero.nl Als Sanex Superhero maak je zelfs kans op de Sanex Experience: een geheel verzorgde reis van 2 personen naar Gambia. Doe mee aan de Superhero Challenge op www.facebook.com/sanex.nederland!