Winnaars prestigieuze Beauty Awards 2012 bekend!

Op maandagavond 12 maart jl. waren ruim 500 gasten, onder wie veel pers en bekende Nederlanders, getuige van de spetterende finale van de derde editie van de Beauty Award, tijdens een avond boordevol entertainment en culinair genot. In Studio 21 te Hilversum werden niet alleen de ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar 2012’ en de ‘Beauty Salon van het Jaar 2012’ bekend gemaakt, maar werden tevens de winnaars van de categorieën ‘Beauty Award Publieksprijs 2012’ en de nieuwe categorie ‘Newcomer Award’ op een feestelijke wijze onthuld! Alle deelnemers, de organisatie en vakjury leefden maandenlang toe naar deze bijzondere avond. De kwaliteit en professionaliteit van de deelnemers waren dit jaar wederom indrukwekkend.

De spannende uitreiking van de twee winnaars van de twee belangrijkste Beauty Awards van 2012 vond plaats op het centrale podium van Studio 21, waarbij de presentatie dit jaar in handen was van de aimabele TV-presentator Robert ten Brink. Alle aanwezige gasten konden meekijken op grote beeldschermen naar de nominatievideo’s van de genomineerde deelnemers, afgewisseld met flarden van commentaar van de vakjury. De felbegeerde Beauty Award 2012 in de categorie ‘Schoonheidsspecialist van het Jaar’ is gewonnen door Suzan Oerlemans van Suzan Oerlemans Huidinstituut uit Aarle-Rixtel. In de categorie ‘Beauty Salon van het Jaar’ mocht Schoonheidssalon ‘Attirance’ uit Breda de felbegeerde Beauty Award 2012 in ontvangst nemen!

Dit jaar werden er nog meer prijzen uitgereikt tijdens de finaleavond op 12 maart jl. Zo was er ook dit jaar de categorie ‘Beauty Award Publieksprijs’. Meer dan 4000 mensen stemden voor de publieksprijs via de website www.beauty-award.nl. Deze verkiezing is een samenwerking met de magazines BeauMonde, Marie Claire en de websites Style Today en BeautyNieuws. De winnaar van deze publieksprijs van 2012 is geworden Cindy Bennink van Salon Caresse Beauté uit De Lier. Voor de editie van 2012 werd een vierde categorie toegevoegd, te weten de ‘Newcomer Award’. Deze Beauty Award is er speciaal voor aankomend talent dat nog niet langer dan twee jaar in de branche werkzaam is. In deze categorie is de winnaar geworden Herma Knol van Salon 99 Skin Care uit Nijeveen.

De Beauty Award is een initiatief van Beauty Trade & Exhibition Association (BT&EA) en vakmagazine Kosmetiek. Kijk voor meer informatie op de site: www.beauty-award.nl

Dit bericht heeft 1 reacties

  • Hariz, 22-03-2012, 10:29

    Mooi!! Misschien doe ik deze look wel voor Oud&Nieuw, of 1e kerstdag.. Morgen heb ik een arsetgkla, maar dan doe ik al een smokey eye met bruin..Een oud&nieuw ooglook zou ik wel leuk vinden, nog meer keus!