Zomergeuren voor hem en haar

Hoewel de zomer voor ons nog lang op zich laat wachten, lanceren alle mode- en geurhuizen al hun nieuwste collecties. Beautyweb stelde voor jou een aantal heerlijke dames- én herengeuren samen waarmee je straks het beste uit de zomer haalt!

Mexx
Mexx introduceerde onlangs Mexx Fresh Man en Mexx Fresh Woman, twee moderne geuren die bij elk gebruik een boost van verkoelende, vitaliserende en optimistische frisheid geven. Carice van Houten is nog steeds het gezicht van de nieuwe geur Mexx Fresh. “Mexx is een prachtig Nederlands merk en staat voor metropolitische en casual lifestyle. Dat past bij mij. Werken en wonen in de stad geeft mij inspiratie. Ook de individualiteit en je eigen stijl durven vast te houden, zijn thema’s waar ik me echt in kan verplaatsen. Mexx Fresh is een heerlijk frisse geur en geeft mij de energie om de dag te beginnen.”, aldus Carice. Omdat fris nooit gaat vervelen, vind je in beide Mexx Fresh geuren ongewone, intrigerende en soms zelfs zeer verrassende noten die Mexx Fresh Man en Mexx Fresh Woman hun eigen, unieke karakter geven.

Bruno Banani
Fris, maar ook kruidig, cool, hot, relaxed en dynamisch… Het is bruno banani weer gelukt om een mix van tegenstrijdige kenmerken met elkaar te combineren in een verrassende nieuwe geur: Dangerous Man; de nieuwe superverleidelijke geur. Dangerous Man, wie is hij? Gevaar is mannelijk. Dapperheid is mannelijk. Elegantie is mannelijk. Jezelf niet al te serieus nemen is… meer dan mannelijk! Deze man is dit allemaal… en meer. Hij is charmant, sexy, zelfverzekerd en straalt klasse en elegantie uit. Hij flirt graag en heeft altijd een charmante, ironische glimlach om zijn lippen. De campagne...Pas op…! De tv-reclame voor Dangerous Man, gemaakt in de typische bruno banani stijl, toont onze brutale en elegante held, vergezeld van twee aantrekkelijke vrouwen, op een glanzende, krachtige, coole motor. De printcampagne bevat alle kenmerken van de Dangerous Man van bruno banani, belichaamd door bruno banani ambassadeur Patrick Kuan: elegant, cool, verleidelijk, brutaal, onverschrokken en sexy. Kijk voor meer informatie op: www.facebook.com/bruno.banani.fragrances

Lacoste
Het is precies een jaar geleden dat Lacoste zijn allereerste mannengeurlijn introduceerde: Eau de Lacoste L.12.12. Om dit te vieren introduceert Lacoste Fragrances nu de nieuwe Eau de Lacoste L.12.12 Rouge - een nieuweling in de geurencollectie die geheel geïnspireerd is op een van ’s werelds meest beroemde kledingstukken: het Lacoste L.12.12 poloshirt. Eau de Lacoste L.12.12 Rouge symboliseert de energieke transformatie van het Lacoste L.12.12 poloshirt in een geur. Het is een dynamische, mannelijke, frisse en kruidige geur die een fantastische aanvulling vormt op de huidige Eau de Lacoste L.12.12 edities: Blanc, Bleu en Vert. De nieuwste aanvulling op Eau de Lacoste L.12.12 geurencollectie is gebaseerd op een mix van drie verschillende kruiden: gember, zwarte peper en kardemom. Het resultaat is een mannelijke en kruidige geur die met één woord kan worden omschreven: ENERGIE. Eau de Lacoste L.12.12 Rouge is daarmee de perfecte aanvulling op de huidige Eau de Lacoste L.12.12 collectie. Eau de Lacoste L.12.12 Rouge is verkrijgbaar vanaf maart 2012.

Dit bericht heeft geen reacties